ασφαλεια
υγειασ

απο 10€ τον μηνα

ασφαλεια
αυτοκινητου

απο 69€ το εξαμηνο

Εξασφαλιστε
το μελλον σασ

απο 30€ τον μηνα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

 

Παρακολουθώντας και μελετώντας την εξέλιξη της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς, την δημιουργία νέων πλαισίων στην προστασία όσων και όσα αγαπάμε και παράλληλα ερευνώντας αναλυτικά τις εγχώριες ανάγκες των πολιτών της, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τα νέα προγράμματα περίθαλψης της Εταιρείας, για «κατοικίδια συντροφιάς».

Τα προγράμματα περίθαλψης για κατοικίδια συντροφιάς αναπτύσσονται υπό την γενική ονομασία Safe Pet System και είναι αποτέλεσμα πολύμηνων και ιδιαίτερα συντονισμένων ενεργειών μίας μεγάλης ομάδας ειδικών συμβούλων σε θέματα συστημάτων περίθαλψής τους και κτηνιάτρων, σε συνεργασία με την Εταιρεία μας. Όπως γνωρίζετε, η New Health System έχει ως πρωταρχικό σκοπό την δημιουργία καινοτόμων και πρωτοποριακών προγραμμάτων περίθαλψης και παράλληλα την αξιόπιστη, υγιή λειτουργία και ανάπτυξής τους.

Τα προγράμματα Safe Pet System δημιουργήθηκαν με βασικό στόχο την παροχή προγραμμάτων υψηλού επιπέδου, για την υγειονομική περίθαλψη των κατοικίδιων συντροφιάς και παράλληλα την εξασφάλιση ιδιαίτερα αναβαθμισμένων υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της φροντίδας τους, με σκοπό την ποιοτική διαβίωσή τους.

Η Εταιρεία για την πλήρη και αξιόπιστη υποστήριξη όλων των παροχών και υπηρεσιών, που προβλέπονται για τα μέλη των προγραμμάτων της , έχει δημιουργήσει ένα επιλεγμένο και γεωγραφικά κατανεμημένο δίκτυο συμβεβλημένων κτηνιατρικών κλινικών/κτηνιατρείων για την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών υγείας.

Παράλληλα, η Εταιρεία έχει συμβληθεί και έχει αναπτύξει ειδικές συνεργασίες με Εταιρείες που υποστηρίζουν τα κατοικίδια συντροφιάς σε τροφές, περιποίηση-καλλωπισμός, εκπαιδεύσεις και κέντρα φιλοξενίας «pension», με σκοπό την παροχή πρόσθετων και σημαντικών καλύψεων για τον συνδρομητή/ασφαλισμένο της.

Τα προγράμματα της Safe Pet System παρέχονται για σκύλους και γάτες και χωρίζονται ως εξής:

ΣΚΥΛΟΣ ΓΑΤΑ
SAFE DOG SAFE CAT
SAFE DOG Plus SAFE CAT Plus

 

 

Α. ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

 

Τα τέσσερα προγράμματα προσφέρουν πλήρη κάλυψη Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης και διαχωρίζονται ως προς τα ποσοστά και ποσά συμμετοχής του μέλους/ασφαλισμένου.

 

Αναλυτικότερα

1)   Απεριόριστη   κάλυψη     κτηνιατρικών   επισκέψεων   σε     περίπτωση   ασθένειας   ή ατυχήματος:

Α) Δωρεάν δύο (2) κτηνιατρικές κλινικές επισκέψεις ετησίως, επόμενες κλινικές επισκέψεις            10 ευρώ/επίσκεψη

Β) Κατ’ οίκον κτηνιατρικές επισκέψεις   20 ευρώ/επίσκεψη

Η παραπάνω παροχή είναι κοινή και για τα τέσσερα προγράμματα.

 

Screenshot_6

Comments are closed.