ασφαλεια
υγειασ

απο 10€ τον μηνα

ασφαλεια
αυτοκινητου

απο 69€ το εξαμηνο

Εξασφαλιστε
το μελλον σασ

απο 30€ τον μηνα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε την δυνατότητα συγκρίνοντας μεταξύ πολλών ασφαλιστικών προϊόντων, να προτείνουμε στον πελάτη μας την πιο σωστή και συμφέρουσα λύση σε οποιαδήποτε ασφαλιστική του ανάγκη.

 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να σας παρέχουμε άμεση και εύκολη ενημέρωση για τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα ελέγχουμε την ποιότητα των παρεχόμενων καλύψεων και την αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας. Είμαστε οι δικοί σας ασφαλιστικοί σας σύμβουλοι για να υποστηρίξουμε το δικό σας συμφέρον και να σας προφυλάξουμε όταν συμβεί η ζημιά. Μιλάτε με εμάς και όχι με την τηλεφωνήτρια της ασφαλιστικής εταιρείας η οποία σας δίνει προσφορά μόνο από την συγκεκριμένη εταιρεία που εργάζεται. Εμείς έχουμε όφελος να εξυπηρετηθείτε άψογα και ευθύνη για ό,τι σας προτείνουμε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εμπειρία της εταιρείας μας ξεκινά το 1992 ως μια οικογενειακή επιχείρηση.
Το 2007 ιδρύθηκε το οικογενειακό μας πρακτορείο με τη μορφή της Ο.Ε.,για να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορη εξυπηρέτηση και εύκολη πρόσβαση.
Τα γραφεία μας βρίσκονται στο Χαιδάρι, δίπλα στην λεωφόρο Αθηνών και ακριβώς απέναντι από το κολυμβητήριο του Χαιδαρίου.
Το site asfaleiseto.gr αποτελεί το δικτυακό τόπο της εταιρίας μας όπου μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει προσφορά απ’ ευθείας από την εταιρία χωρίς την διαμεσολάβηση ασφαλιστικού συμβούλου και παράλληλα να κερδίσει από την έκπτωση που έχουμε προσαρμόσει στις τιμές μας για τα ασφαλιστήρια μέσω internet.

Συνεργαζόμενη με μια πλειάδα φερέγγυων και αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών, η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης:
Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων
Ασφαλίσεις Σκαφών
Ασφαλίσεις Δανείων
Ασφαλίσεις Μεταφερομένων Εμπορευμάτων
Ασφαλίσεις Παγίων κατά παντός κινδύνου
Ασφαλίσεις Μεταφοράς Χρημάτων
Ασφαλίσεις Γενικής Αστικής Ευθύνης
Ασφαλίσεις Κατασκευαστικών Έργων
Ασφαλίσεις Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
Ασφαλίσεις Ζωής – Νοσοκομειακής Περίθαλψης
Ομαδικές Ασφάλειες Προσωπικού Επιχειρήσεων

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ