ασφαλεια
υγειασ

απο 10€ τον μηνα

ασφαλεια
αυτοκινητου

απο 69€ το εξαμηνο

Εξασφαλιστε
το μελλον σασ

απο 30€ τον μηνα

AMTRUST

H AmTrust Financial Services, Inc ιδρύθηκε το 1998 για να παρέχει ασφάλεια ιδιοκτησίας και ατυχημάτων σε μικρές επιχειρήσεις. Μέσω εξαγορών και οργανικής ανάπτυξης,η AmTrust Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες έκτοτε έχει αυξηθεί για να γίνει μια πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία ακινήτων και ατυχημάτων , που ειδικεύεται στην κάλυψη για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η χρηματοπιστωτική σταθερότητα μας βασίζεται στη φιλοσοφία της διαφορετικότητας θέση, με έμφαση στον κίνδυνο χαμηλής επικινδυνότητας.
Από την ίδρυσή της,η AmTrust έχει δημιουργήσει ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ασφαλιστικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων:

Multiline Small Business Ασφάλισης
Εγγύηση και Ειδικότητα ασφαλιστικού κινδύνου
Ειδικότητα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ασφάλισης

Τον Νοέμβριο του 2006, η εταιρεία έγινε εισηγμένη στο NASDAQ Global Market κάτω από το σύμβολο AFSI. Με την εκτεταμένη εμπειρία αναδοχής και ένα επιβλητικό «Α» (Άριστα) το οικονομικό μέγεθος “ΧΙΙΙ” από την Α.Μ. Καλύτερη πλέον, η AmTrust έχει κερδίσει τη φήμη ως καινοτόμος, μέσω της τεχνολογίας παροχου ασφαλιστικών προϊόντων. Η δέσμευσή μας για αριστεία είναι το κοινό νήμα που συνδέει κάθε μία από τις επιχειρήσεις μας.